Cu ocazia Zilei Mondiale a Arhitecturii din data de 02.10.2023, ne bucurăm să vă anunțăm că Ordinul Arhitecților din România, Filiala Sibiu-Vâlcea, va organiza evenimentul "CASE DESCHISE" în perioada 1-8 octombrie 2023, în orașele Sibiu și Râmnicu Vâlcea. Scopul nostru principal este să promovăm, sărbătorim și să încurajăm înțelegerea și aprecierea artei arhitecturii în rândul publicului larg.

"CASE DESCHISE" reprezintă un eveniment de tip „porți deschise”, în cadrul căruia publicul larg va avea ocazia de a vizita clădiri din Sibiu și Râmnicu Vâlcea, considerate exemple de bună practică în arhitectură, în zilele de 6 și 7 octombrie. Evenimentul pune la dispoziția publicului o listă de obiective deschise pentru vizită, incluzând birouri de arhitectură, grădinițe, clădiri de birouri, case private, ansambluri rezidențiale, unități de cazare și un teatru. Participanții vor fi ghidați de autorii proiectelor sau de beneficiari pe parcursul vizitelor, având astfel oportunitatea de a intra în dialog cu specialiști din domeniul construcțiilor, de a afla detalii despre procesul de proiectare, execuție și utilizare a clădirilor.

Toate vizitele sunt gratuite, dar necesită înregistrare prealabilă. Detaliile referitoare la zilele și orele de vizitare ale obiectivelor pot fi consultate în programul anexat acestui email. Pentru a vă înscrie la vizitele planificate, vă rugăm să trimiteți un mesaj la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., menționând numele participantului și obiectivul sau obiectivele pe care doriți să le vizitați. Termenul limită pentru înscrieri este joi, 5 octombrie 2023, ora 18:00.

Vă așteptăm cu drag să vă alăturați evenimentului "CASE DESCHISE" și să vă bucurați de arhitectura contemporană de calitate.


Sibiu


Vâlcea