Pentru a contribui la o cât mai consistentă și folositoare prevenție a răspândirii virusului SARS-CoV-2 și de minimiza riscul de contactare a acestuia atât de către dumneavoastră cât și de către echipa OAR, vă transmitem că evenimentul programat în data de 20 martie 2020, conferința profesională ArhitecTonic, se amână. Data reorganizării conferinței se va comunica ulterior pe email.

  Întâlnirea nr. 1 / 2020

 

Vă invităm la prima dintre cele 4 conferințe profesionale ArhitecTonic programate pentru acest an, care va avea loc în data de 20 martie 2020, începând cu ora 12:00, la Sibiu. Locația evenimentului va fi comunicată ulterior.

Evenimentul va fi structurat pe trei secțiuni:

  1. 12:00 – 14:00      Prezentare sesiune drept de semnătura septembrie 2019, prezentare susținută de arhitecții Filialei OAR Sibiu-Vâlcea care au dobândit dreptul de semnătură în cadrul acestei sesiuni.

Invitați: arh. Alexandru Vladovici, arh. Ovidiu Terchilă

  1. 14:00 – 16:00      Prezentare birou de arhitectură ABRUPTARHITECTURA – ABRUPTARHITECTURA își propune un discurs centrat pe tema regăsirii toposului domestic, a familiarului în spațiul construit. Locurile lui “acasă” devin subiecte ale unei căutări mai degrabă intuitive decât programate, căutând recuperarea actului zidirii ca întemeiere, ca stăruință într-un loc.

Invitați: arh. Cosmin Pavel

  1. 16:00 – 18:00    Vizită pe șantier- Amazonia Apartaments, clădire cu funcțiuni mixte. Adresă șantier: str. Calea Șurii Mici, nr. 6, Sibiu.

Autori: arh. Cristian Șandru, arh. Carmen Șandru, arh. stg. Roxana Vochescu.

În cadrul conferinței va avea loc și o prezentare tehnică a partenerului acestei ediții.

IMPORTANT:

Pentru vizita pe șantier vă rugăm să veniți cu căști de protecție (în măsura în care dețineți cască de protecție) și încălțăminte corespunzătoare.

Vă reamintim că arhitecții/conductorii arhitecți stagiari au obligația de a participa la cursurile și conferințele organizate de către O.A.R. în vederea pregătirii stagiarilor (cf. Metodologiei privind efectuarea stagiului pentru dobândirea dreptului de semnătură). 

Conferința este deschisă tuturor membrilor filialelor OAR Sibiu-Vâlcea, Hunedoara și Alba, dar și arhitecților care profesează în Sibiu fără a fi membri ai Filialei Sibiu-Vâlcea a OAR, precum și altor specialiști din domeniul construcțiilor (ex. structură, instalații etc.). Prin urmare, vă rugăm să promovați acest eveniment în rândul colaboratorilor dumneavoastră și alte persoane care ar putea fi interesate.

Înscrierea la eveniment se face completând formularul online publicat aici până cel târziu în data de 18 martie 2020, ora 15:00.

Cu această ocazie vă propunem să vă notați în agendă datele în care sunt programate următoarele evenimente conform calendarului postat și pe site-ul Filialei: 24 aprile, 25 septembrie, 20 noiembrie, 30 octombrie.

share on