Întâlnirea nr. 1 / 2021

 

Doriti să aflați ce înseamnă o casă eficientă energetic și care sunt cerințele din România (nZEB)?

Vă invităm, pe data de 22 aprilie 2021, la cursul online pentru a afla mai multe despre acest concept. Cursul va fi susținut de domnul Marius Șoflete, inginer constructor și proiectant specializat de case pasive și cofondatorul biroului de proiectare Inginerie Creativă. Toată experiența de proiectare și execuție acumulată a transpus-o în cursuri aplicate pe care le susține acum în parteneriat cu Ordinului Arhitecților din România și cu Institutul de Cercetare în Construcții din București.

Deoarece cerințele directivei 2010/31/EU sunt foarte complexe, vă invităm să ne transmiteți întrebările la care doriți să primiți răspunsuri în cadrul acestui curs.

Înscrierea la curs și transmiterea întrebărilor dumneavoastră cu privire la acest concept se face completând formularul online publicat aici până cel târziu în data de 20 aprilie, ora 14.00.

Potrivit directivei 2010/31/EU a Parlamentului European, toate locuințele nou construite începând cu anul 2020 pe teritoriul Uniunii Europene trebuie să aibă un consum de energie aproape zero (nZEB). Acest standard este obligatoriu și în România de la începutul lui 2021. Fără îndeplinirea normelor nZEB nu se acordă autorizație de construcție din 2021, iar la recepția construcției va trebui să primești un certificat de eficiență energetică care să fie conform cu standardele cerute.

 

 

Cursul va fi structurat pe două module de 2 ore:

1. Răspunsuri la întrebările transmise și colectate în formularul de înscriere la curs;

2. Discuții.

Ordinul Arhitecților din România Filiala Sibiu-Vâlcea susține recunoașterea participării la cursurile de pregătire profesională pe care le organizează ca parte a formării stagiarilor în vederea obținerii dreptului de semnătură.

Cursul este gratuit pentru membrii Filialei Sibiu Vâlcea a O.A.R. cu condiția de a nu avea taxe neachitate (cotizație, taxa de administrare și funcționare filială, taxa de dovada) și pentru studenți.

Pentru ceilalți participanți taxa este în valoare de 200 lei.

Pentru înscriere este necesară achitarea taxei de participare, până cel târziu marți, 20 aprilie.

Taxa de participare se va achita în contul filialei RO85 BRDE 330S V240 7301 3300, deschis la BRD Groupe Societe Generale, Sucursala Sibiu. Dovada plății se va trimite pe mail la filială pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Ordinul Arhitecților din România Filiala Sibiu-Vâlcea își rezervă dreptul de a modifica programul. Orice schimbare care poate surveni va fi anunțată prin intermediul canalelor proprii de comunicare și direct către persoanele înscrise la curs.

Datele de acces la curs vor fi trimise pe email celor înscriși.

share on