Întâlnirea nr. 2 / 2021

 

OARSBVL ArhitecTonic 01 02 septembrie 2021

Vă invităm la conferința profesională ArhitecTonic, ce se va desfășura pe parcursul a două zile, 01 și 02 septembrie 2021.

Evenimentul va fi structurat astfel:

01 septembrieonline prin intermediul platformei ZOOM, în intervalul orar 17.00-19.00, vor avea loc:

1. Prezentare sesiune drept de semnătura, prezentare susținută de arhitecții Filialei OAR Sibiu-Vâlcea care au dobândit dreptul de semnătură în cadrul sesiunilor online de acordare a dreptului de semnătură.

Invitați: 4 arhitecți care au participat la sesiunile de acordare a dreptului de semnătură;

2. Prezentare birou de arhitectură - ABRUPTARHITECTURA 

ABRUPTARHITECTURA își propune un discurs centrat pe tema regăsirii toposului domestic, a familiarului în spațiul construit. Locurile lui “acasă” devin subiecte ale unei căutări mai degrabă intuitive decât programate, căutând recuperarea actului zidirii ca întemeiere, ca stăruință într-un loc. Invitat: arh. Cosmin Pavel;

02 septembrieîn intervalul orar 16.00-18.00, va avea loc:

Vizită pe șantier - SANTIERUL STADIONULUI MUNICIPAL SIBIU.

În cadrul conferinței va avea loc și o prezentare tehnică Wienerberger, partenerul acestei ediții.

IMPORTANT:

Pentru vizita pe șantier vă rugăm să veniți cu căști de protecție (în măsura în care dețineți cască de protecție) și încălțăminte corespunzătoare.

Vă reamintim că arhitecții/conductorii arhitecți stagiari au obligația de a participa la cursurile și conferințele organizate de către O.A.R. în vederea pregătirii stagiarilor (cf. Metodologiei privind efectuarea stagiului pentru dobândirea dreptului de semnătură). 

Conferința este deschisă tuturor membrilor filialelor OAR Sibiu-Vâlcea, Hunedoara și Alba, dar și arhitecților care profesează în Sibiu fără a fi membri ai Filialei Sibiu-Vâlcea a OAR, precum și altor specialiști din domeniul construcțiilor (ex. structură, instalații etc.). Prin urmare, vă rugăm să promovați acest eveniment în rândul colaboratorilor dumneavoastră și alte persoane care ar putea fi interesate.

Înscrierea la eveniment se face completând formularul online publicat AICI până cel târziu în data de 31 august 2021, ora 15:00.