Întâlnirea nr. 01 | 2023

 

OARSBVL invitație ARHITECTONIC feb 2023

Vă invităm să participați la primul eveniment profesional dintre cele patru programate pentru membrii noștri în acest an. Acesta va avea loc la data de 02 martie 2023, începând cu ora 13:30.

Evenimentul va fi structurat astfel:

- Interval orar 13:30 - 15:30  - Vizită pe șantier – obiectiv de investiție - Riverside Sibiu – Construire imobil birouri, amplasare firmă luminoasă, amenajări exterioare, împrejmuire – str. Fundatura Lânii, nr. 18, Sibiu.

- Interval orar 15:30 - 16:00  - Prezentare partener eveniment la sediul filialei din Sibiu, str. Mitropoliei, nr. 17.

- Interval orar 16:00 - 18:00   - parte a evenimentului dedicată stagiarilor - Prezentare sesiune drept de semnătura, prezentare susținută de arhitecții Filialei OAR Sibiu-Vâlcea care au participat la sesiunile online de acordare a dreptului de semnătură.

Invitați: 8 arhitecți care au participat la sesiunile de acordare a dreptului de semnătură

- Interval orar 18:00 - 18:30 – Pauză

- Ora 18.30, continuăm cu a doua întâlnire ArhiJoi, întâlnirea colegială a membrilor filialei fără a avea un program impus sau o temă de discuții, o întâlnire în care în care dorim să aibă loc discuții consistente, coerente și pertinente între colegi. ArhiJoi se va desfășura la sediile OAR Filiala Sibiu Vâlcea din Sibiu și Râmnicu Vâlcea în același timp.

  

IMPORTANT: Pentru vizita pe șantier vă rugăm să veniți cu căști de protecție (în măsura în care dețineți cască de protecție) și încălțăminte corespunzătoare.


Evenimentul este deschis tuturor membrilor filialelor OAR Sibiu-Vâlcea, Hunedoara și Alba dar și arhitecților care profesează în Sibiu fără a fi membri ai Filialei Sibiu-Vâlcea a OAR, precum și altor specialiști din domeniul construcțiilor (ex. structură, instalații etc.). Prin urmare, vă rugăm să promovați acest eveniment în rândul colaboratorilor dumneavoastră și altor persoane care ar putea fi interesate.


Pentru înscrierea la eveniment, vă rugăm să completați formularul online dedicat, publicat AICI, până cel târziu în data de 01 martie 2023, ora 15:00.


Cu această ocazie vă propunem să vă notați în agendă datele în care sunt programate următoarele evenimente pe anul acesta:

  1. 18 mai,
  2. 07 septembrie,
  3. 16 noiembrie.
share on