Vă invităm la prezentarea de proiecte organizată de Primăria Municipiului Sibiu în colaborare cu Ordinul Arhitecților din România Filiala Sibiu-Vâlcea 

care va avea loc în data de 25 octombrie 2019, începând cu ora 11:00, în sala de ședințe a Consiliului Local Sibiu din cadrul Primăriei Municipiului Sibiu, etaj 3/mansardă, adresa str. Samuel von Brukenthal, nr. 2.

Proiectele prezentate au fost selecționate din lucrările realizate de către studenții din anul V a Universității de Arhitectură Ion Mincu București din grupa de proiectare a domnului arhitect Dorin Ștefan. Tema de proiectare vizează realizarea unui complex de locuințe sociale și de serviciu. Amplasamentul se găsește în zona de vest a Sibiului, cartierul Turnișor.

Evenimentul va fi structurat pe trei secțiuni:

  1. 11:00 – 12:10  Prezentare proiecte, prezentare susținută de arh. Dorin Ștefan, arh. Pătrașcu Gheorghe, stud. arh. Budescu Ovidiu, stud. arh. Lapteș Bogdan-Florin, stud. arh. Petre Iulian Ioana, stud. arh. Petropol-Șerb Gabriel-Ionuț, stud. arh. Stoean Ana, stud. arh. Vasile Cătălina
  2. 12:10 – 12:30 Pauză de cafea
  3. 12:30 – 14:00 Dezbatere și concluzii

Partener eveniment AMBIENT.

IMPORTANT:

Conferința este deschisă tuturor membrilor filialelor OAR Sibiu-Vâlcea, dar și arhitecților care profesează în Sibiu fără a fi membri ai Filialei Sibiu-Vâlcea a OAR, precum și altor specialiști din domeniul construcțiilor (ex. structură, instalații etc.). Prin urmare, vă rugăm să promovați acest eveniment în rândul colaboratorilor dumneavoastră și altor persoane care ar putea fi interesate.